What's new

Mam Dość waszego supportu

cebi3

Member
Reaction score
16
CO to ma kurwa znaczyć ile można wysyłać biletów do supportu zeby zbanować gracza Aqresif i jego drugie konto goldman wyobrazcie sobie że wysłałem sobie transporter platyny i gracz aqresif go atakował i nie mógł sobie poradzić i wszedł odrazu na drógie konot i zaczoł spmic devs i co to ma być 16 jego devs w 1 min?????? dlaczeog ten gracz moze od 2 lat grac nie fair w stosunku do innych graczy a wy @Narokath @Highway macie ta gre w dupie dajecie czasami jakis bezsensowny update który gówno da graczami sie nie potraficie zajac którzy psuja nam rozgrywke jak nie zbanujecie tego kutasa aqresifa który sobie gra na 2 kontach jednoczesnie to ta gra upadnie w 2 miesiace ten gracz ma te zkolejne konto makamela lvl 45 i co to kurwa ma być widać ze ci co wam wpłacaja po tysiace $ mogą sobie robić co chcą w tej grze bez konsekwencji smieszni jestescie...

mam pomysł może zróbmy rekrutacje na GM albo jakiegoś gracza do pilnowania porządku wtedy aqresifowi sie skonczy granie na 2 acc:)

Last edited:

Flurrix

New member
Reaction score
1
Opino lo mismo, asco dan ya los multiacc, y no hacen nada contra ellos, y en vez de meter una buena actualización para que vuelvan jugadores y demás, meten mini actualizaciones que no nos importan y no cambian el juego apenas.
Hacer algo ya. Tanto decíais que ibais a meter actualizaciones buenas y no lo hacéis, solo pusisteis eso por quedar bien, digo yo....
Con la de ideas que dan los jugadores y no hacéis nada... ¿no se supone que ibais a poner un único servidor, un servidor internacional y que no hubiese dos servidores....? pues no lo veo... @Narokath @Highway